top of page

AVAplace - aplikace pro zefektivnění firemních procesů

Ptáte se, jak optimalizovat procesy ve vaší firmě? Vyzkoušejte aplikace z nové cloudové platformy AVAplace a rozšiřte tak svůj informační systém HELIOS.


Aplikace AVAplace jsou propojují ERP systémem v oblastech lidských zdrojů, obchodu, logistiky, služeb, financí, produktivity nebo projektového řízení. Napojení aplikací na IS HELIOS je velice jednoduché a pro používání aplikací vám bude stačit mobilní telefon, notebook, nebo tablet.


Aplikace potěší především manažery, kteří potřebují mít přehled o všech firemních procesech, chtějí vědět, v kterých oblastech lze ušetřit finanční prostředky a jak zefektivnit práci zaměstnanců.


Mezi nejoblíbenější aplikace našich zákazníků patří:

ANeT-WebTime

Máte problém s pozdními příchody nebo předčasnými odchody zaměstnanců? Chcete si ověřit, že je váš kolega právě v práci? Dochází ke chybám při manuálním zpracování podkladů pro mzdy? Evidujete docházku správným způsobem? Chcete automatizovat žádosti o dovolenou? Aplikace ANeT-WebTime vám může pomoci. Od správného plánování směn zaměstnanců až po automatické zpracování a vyhodnocení dat pro mzdy.


Balíkobot

Zautomatizujte své logistické procesy. Aplikaci Balíkobot využijí především e-shopy a výrobní i velkoobchodní společnosti. Díky automatickému odesílání dat o zásilkách šetříte lidské zdroje, zvyšují rychlost a kvalitu expedice, a tím zvyšují své tržby.


Bank App

Díky aplikaci Bank App dokážete se svojí bankou komunikovat rychleji a bezpečněji. Budete moci zautomatizovat procesy pro stahování bankovních výpisů či odesílání příkazů k úhradě. Bank App zabezpečí spojení mezi ERP systémem a internetovým bankovnictvím, takže se budete moct soustředit pouze na práci v ERP systému a nebudete muset neustále přepínat mezi několika systémy.


DOCU-X DMS

DOCU-X vám umožní přístup k dokumentům kdykoliv a odkudkoliv potřebujete. Vaše doklady jsou zabezpečeny proti ztrátě a zničení a jakékoliv hledání dokumentů a informací v nich je otázkou vteřin. V DOCU-X můžete spravovat a schvalovat jakýkoliv dokument a nemusíte se tedy omezovat jen např. na účetní doklady.


Gatema – mobilní skladník

Chcete mít přehled nad svým skladem, zrychlit inventuru nebo zefektivnit práci vašich skladníků? Objevte hlavní výhody elektronického řízení skladu s cenově dostupným pomocníkem. Mobilní skladník Gatema je určený pro rychlé a efektivní provádění jednoduchých skladových operací v on‑line režimu pomocí čárových kódů. Mobilní skladník je plně kompatibilní s Gatema WMS, díky čemuž nabízí snadný a rychlý přechod k pokročilejšímu řešení.


HELIOS Learning

V HELIOS Learning najdete více než 450 výukových videí, popisující jednotlivé funkce a moduly HELIOS iNuvio. Po jejich zhlédnutí se zorientujete v systému a budete schopní samostatně zpracovávat standardní úkony nezbytné k vaší práci. Ať už se se systémem HELIOS teprve seznamujete, nebo jste již zkušený uživatel co se potřebuje seznámit s novou oblastí, HELIOS Learning vás provede celým procesem.


Jobsignum

Jobsignum umožňuje plně automatizovaný nábor zaměstnanců pomocí elektronického vyplnění osobních dotazníků uchazeče o zaměstnání, schválení navržených dokumentů, automatické sestavení smlouvy, digitální podpis pracovněprávních dokumentů až po jejich převzetí uchazečem. To vše v souladu s platnou legislativou.


Tyto a mnoho dalších aplikací jsou součástí našeho portfolia. Pokud vás některá z aplikací AVAplace zaujala, nebo jste naopak v článku nenašli aplikaci, která by vyřešila váš problém, kontaktujte naše obchodní oddělení. Rádi s vámi probereme vaše požadavky a navrhneme to správné řešení pro vaši firmu.



16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page